Beste datingsite 2020

Beste datingsite 2020? Het online daten blijft maar veranderen. En ook in 2020 worden dit terug toffe en vooral spannende tijden om te daten! Dankzij het internet, smartphones, … kunnen we tegenwoordig met iedereen op date gaan zonder veel moeite te doen. We zullen jullie niet langer in spanning houden en hieronder kan je al zien dat Parship terug op nummer 1 staat in onze top 10 van beste datingsites in België.

Datingsite:Doelgroep:Reviews:Score:Website:
Singles
Reviews(6698)
9.8
Onze Review
Bezoek website
Hoog opgeleiden
Reviews(5698)
9.1
Onze Review
Bezoek website
50+ Plussers
Reviews (6798)
8.9
Onze Review
Bezoek website
Exclusief daten
Reviews (8698)
8.6
Onze Review
Bezoek website
Gays
Reviews(4698)
8.2
Onze Review
Bezoek website
Singles
Reviews(9876)
8.0
Onze Review
Bezoek website

Parship terug de Beste Datingsite

Net zoals in 2019 staat Parship terug dik verdiend op nummer 1 in onze top 10 van beste datingsites. Voor ons is dit zeker geen verrassing. Uit onze testen van vorig jaar was al duidelijk gebleken dat ze redelijk ver boven de concurrentie uit stijgen. Het succes van een datingsite hangt veelal af van de gebruikers uiteraard. En dankzij de grote hoeveelheid vrouwen en mannen op Parhsip is het een plezier om je aan te melden op deze dating sites.

Qua veiligheid en discretie scoren ze trouwens ook het maximum van de punten.

beste datingsite 2020

Ervaringen Parship

Enkele maanden terug hebben wij een account aangemaakt bij Parship en zijn dan ook direct van start gegaan om alles uitgebreid te testen. Je zal merken dat het aanmaken van een gratis account zeer snel gaat en je eigenlijk kort erna al op zoek kunt gaan naar een date. Er zijn zeer veel vrouwen en mannen aanwezig op Parship dus je zal je alvast niet vervelen! Dankzij het gratis account zie je trouwens ook de meeste foto’s van de vrouwen en mannen. Dus je zal direct een goed idee hebben van hoe goed Parship precies is.

Vrouw zoekt man

In het verleden waren er altijd verhalen dat er vooral mannen aanwezig waren op datingsites. Maar gelukkig zijn de tijden al serieus verandert. Ook de vrouwen zien het potentieel van deze populaire dating websites. Het is zelfs zo dat bij Parship er momenteel meer vrouwen zijn dan mannen! 52% van de actieve leden zijn vrouwen en 48% zijn mannen. Dus dit is zeer mooi verdeeld!

Datingsites Belgie

Er zijn uiteraard nog andere datingsites in België en Nederland zoals je kan zien in de bovenstaande tabel. Deze datingsites kan je trouwens ook vertrouwen hoor. Het is niet omdat de onderste datingsites een mindere score hebben dan Parship dat het daarvoor slechte zijn. Maar er kan uiteraard maar 1 winnaar zijn.

beste dating website 2020

Beste Datingsite 2020 Conclusie

Ben je single en wil je (veilig) op date gaan? Dan kunnen we jullie maar 1 ding adviseren. Maak direct een GRATIS account aan bij Parship. Neem in het begin nog geen betalende account. Dit is bij de start niet nodig. Het is geen toeval dat Parship op nummer 1 staat in onze TOP 10 van beste dating websites. De laatste jaren hebben ze een enorme groei gekend. En voor jullie is dit uiteraard goed nieuws want nu zijn er enorm veel actieve leden aanwezig op Parship.

Klik op de onderstaande groene knop en maak een gratis Parship account aan!

Happy Dating 😉

MAAK GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN